Начини на плаќање

KupiKupi ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Еднократно или до 12 рати со платежните картички MasterCard, MasterCardElectronic, Maestro, Visa и Visa Electron од било која банка во и надвор од Македонија преку CaSys International картичниот систем
• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката. 

Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.
Потоа можете да ја извршите уплатата преку Интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

За платените нарачки ви нудиме и опција за лично подигнување во нашиот дистрибутивен магацин во Скопје:

Адреса: Скупи 67, Скопје 1000, Р.С. Македонија +389 76 22 44 88 од
Работно време:
Понеделник до Петок: 07.00 до 15.00 часот. (Лично превземање до 14.30 часот)