Најчесто поставувани прашања

Кои методи за испорака се достапни?

Купените производи можете да ги испорачате на вашата домашна адреса или да ги подигне од магацинот на карго компанијата со која што ке бидат испрате.

Колку време е потребно за порачката да пристигне?

Порачаните производи се испракаат во истиот ден на порачката. Од 1 до 2 работни дена порачаните производи пристигаат до вашата посакувана адреса.

Кои медоти за плаќање се достапни?

Плаќањето за нарачките можете да го направите преку директен банкарски трансфер, со кредитна или дебитна картичка, плакање на врата или со крипто валути како Bitcoin.

Како да ја следам мојата нарачка?

За да ја следите вашата нарачка доволно е да ја отворите страницата за следење на нарачки и да го внесете кодот на нарачката и е-маил адресата користена за да се постави нарачката.

Како можам да направам нарачка?

Нарачката можете да ја направите директно преку нашата веб страна, со телефонски повик или преку порака порака на нашите сметки на социјалните медиуми.

Дали треба да ве контактирам пред да направам нарачка?

Можете да ја направите нарачката директно преку веб страна без да не контактирате. Одкако не ки пристигне вашата нарачка ние ќе ве контактираме за да ја потврдиме нарачката.

Дали треба да имам сметка на kupikupi.mk за да направам нарачка?

Можете да направите порачка без да имате сметка.