KupiKupi.mk-Isporaka

KupiKupi.mk

KipiKupi.mk е најголемата онлајн продавница во Македонија со најголем број на производи со широк спектар на категории.

Vizija

Нашата визија

Нашата примарна визија е да им овозможиме на потрошувачите да купуваат брзо, лесно и едностанво. Истовремено да можат да ги најдат сите посакувани производи на една онлајн продавница.

happy kid

Историја на почеток

KupiKupi.mk е проектирана од 2017 година после долго истражување на потрошувачкиот пазар во 2020 година започна со работи и за многу кратко време ја доби довербата на онлајн потрошувачите.

Соработувајте со нас!

Секогаш сме достапни за нови соработки, доколку сакате да се придружите на нашиот тим или да соработувате со нашата компанија контактирајте не на [email protected]

Доколку ви траба било каква помош во врска со нашата веб страна, нашиот тим е тука да ви помогне 24/7.

Плаќањето можете да го направите на 4 различни начини.

  • Плаќање на врата
  • Плаќање преку банкарски трансфер
  • Плаќање со дебитна или кредитна картичка
  • Плаќање со Bitcoin